+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Picture Teaser Miete
Blog - Iznajmljivanje viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara - glavne prednosti

Razmišljate o iznajmljivanju viljuškara? To je veoma popularna usluga koju koristi sve više kompanija.

Iznajmljivanje viljuškara - glavne prednosti za Vašu kompaniju

Razmišljate o iznajmljivanju viljuškara? To je veoma popularna usluga koju koristi sve više kompanija. Omogućava niže troškove i trenutnu upotrebu viljuškara. Da navedemo samo neke od mogućnosti kada je u pitanju iznajmljivanje viljuškara - iznenadni kvar postojećeg viljuškara, sezonske fluktuacije u popunjenosti ili neočekivano velika porudžbina.

Iznajmljivanje viljuškara za mlade kompanije

Iznajmljivanje viljuškara će biti savršeno čak i ako kao mlada kompanija tek započinjete svoj posao. Na samom početku preduzetničkog puta obično ima dosta troškova, pa je iznajmljivanje razumna odluka. Kasnije, kada uspešno dignete kompaniju na noge, možete se odlučiti i za kupovinu viljuškara.

Iznajmljivanje viljuškara takođe uključuje širok izbor opreme

Obično u ponudi postoji nekoliko različitih modela dostupnih za iznajmljivanje. Za transport standardnih paleta mogu se koristiti viljuškari, ali to nije neophodno. Ponekad moraju da se kreću kroz veoma uske hodnike, tako da su njihova veličina i dodaci važni.

Da li će se ponekad težak posao obavljati na otvorenom ili slagati na klasičan način, ili se radi o nekoliko stotina kilograma ili nekoliko tona robe koju treba premestiti paletnim viljuškarima, komisionerom ili uskohodničnim viljuškarom, uvek ćete dobiti pravi viljuškar prema vašim potrebama i željama.

Moguće je iznajmiti i dizel ili električne viljuškare. Prvi se koriste van magacina, jer izduvni gasovi koji se oslobađaju u prostoriji mogu ozbiljno da ugroze zdravlje zaposlenih. Električni modeli su svestraniji, baterija takođe obezbeđuje mnogo radnih sati. Sve je češća oprema skladišta, gde ova vrsta viljuškara radi uglavnom unutar skladišta.

Rental Teaser

Iznajmljivanje viljuškara sa mogućnošću testiranja

Kada se preduzetnik odluči da kupi jedan viljuškar, koristiće ga mesecima ili čak godinama. Potrebno je uložiti više novca da biste prešli na noviji model. Iznajmljivanje viljuškara je stoga odlično rešenje za ljude čije se potrebe vremenom menjaju.

Takođe možete odlučiti da iznajmite viljuškare ako planirate da kupite sopstveni viljuškar, ali ne znate koji će tip viljuškara najbolje funkcionisati. U ovom slučaju imate priliku da testirate određeni model i izaberete onaj koji pruža najveću funkcionalnost u Vašoj kompaniji.

Iznajmljivanje viljuškara sa dodatnim uslugama

Često se uz iznajmljivanje viljuškara nude i mogućnosti korišćenja dodatnih usluga. To uključuje mogućnost isporuke vozila na navedenu adresu ili servisiranje iznajmljenih viljuškara. U slučaju oštećenja iznajmljenog viljuškara, zakupac će se pobrinuti za njegovu popravku. Ovo rasterećuje vlasnika preduzeća. Pri tome, nije izložen zastojima u radu – jer se u najkraćem roku može obezbediti još jedan zamenski viljuškar istih ili sličnih performansi.

Iznajmljivanje viljuškara za razne namene

Iznajmljivanje viljuškara je moguće na bilo koji vremenski period, od jednog dana pa nadalje. Nekima je viljuškar potreban samo na nekoliko dana, drugi ga iznajmljuju na nekoliko godina. Cena za jedan dan je obično veća ako se odlučite za kratkoročni najam. Vremenom se cena smanjuje, pa iznajmljivanje viljuškara, bar na nekoliko meseci, postaje veoma isplativo rešenje.

Cena iznajmljivanja viljuškara zavisi i od toga koji model izaberete. Najnoviji modeli dostupni na tržištu su obično skuplji. Ipak, njihovo iznajmljivanje je mnogo isplativije od kupovine sopstvenog viljuškara.

Iznajmljivanje novih viljuškara

Iznajmljivanje viljuškara ima još jednu prednost. Korisnici dobijaju nove viljuškare opremljene najinovativnijim rešenjima dostupnim na tržištu. Profesionalni iznajmljivači osiguravaju da svojim kupcima nude najkvalitetniju opremu. Na ovaj način možete da koristite najnaprednije viljuškare bez potrebe da trošite desetine do čak stotine hiljada evra odjednom.

Zanima Vas više?

Tražite viljuškare za iznajmljivanje? 

 VILJUŠKARI ZA IZNAJMLJIVANJE

 

Imate pitanja?