+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Половни виљушкари
Blog - polovni viljuškari

Zašto kupiti polovni viljuškar?

Kupovina polovnih viljuškara nije samo način da uštedite novac za Vaše poslovanje. Izborom ove vrste rešenja dobićete funkcionalan i bezbedan viljuškar po nižoj ceni. Na šta treba obratiti pažnju kada birate polovni viljuškar? Više u ovom blogu.

Cene novih viljuškara, posebno onih sa električnim pogonom, mogu biti visoke za pojedine kompanije. Kupovina nove opreme često predstavlja veliki teret za budžet, posebno zato što je jedan viljuškar retko dovoljan za upravljanje skladištem.

Polovne viljuškare mogu da koriste kako kompanije koje vode velike logističke centre ili imaju skladišta velikog formata, tako i manje kompanije: veletrgovci, prodavnice, proizvodni pogoni. Mnoge kompanije se odlučuju za polovni viljuškar kao dodatni viljuškar u svom skladištu za povremenu upotrebu.

Pošto je svaki evro bitan, svakako vredi upoznati asortiman polovnih viljuškara. To što vozilo nije potpuno novo ne znači da je manje funkcionalno ili bez savremenih rešenja. U prodaji su obično modeli različite starosti, opremljeni svim funkcijama neophodnim za efikasan rad skladišta.

Koliko možete da uštedite kupovinom polovnog viljuškara?

Polovni viljuškari obično imaju niže cene u poređenju sa potpuno novim modelima. Takođe treba napomenuti da su viljuškari remontovani i uključuju garanciju. Dotrajali delovi se zamenjuju novim i vrši se tehnički pregled, što znači da je viljuškar pogodan za trenutnu upotrebu. Ovo smanjuje potencijalne dodatne troškove.

Polovni viljuškari: napredne karakteristike i visoke performanse po atraktivnoj ceni

Možete birati između polovnih viljuškara različitih namena za različite namene. Kod jeftinijih polovnih viljuškara nema potrebe da se odričete onoga što će poboljšati rad skladišta: različitih tipova nosivosti, efikasnih litijum-jonskih baterija ili različitih visina dizanja. Možete uživati u punoj funkcionalnosti vozila i potrošiti mnogo manje na njihovu kupovinu.

PoLOVNI vilJUŠKARI

Kupovina polovnih viljuškara: da li je bezbedno?

Tržište polovnih viljuškara je veoma raznoliko, ima mnogo različitih dobavljača, ali ne ispunjavaju uvek očekivanja kupca. Ovde je važno uzeti u obzir ponude proverenih prodavaca polovnih viljuškara koji daju garanciju na vozilo. Prodaja pojedincima na portalima i Facebook grupama ide dobro, ali ovo nisu mesta za traženje profesionalne opreme za svoje poslovanje.

Kada se upoznate sa asortimanom polovnih viljuškara za kupovinu, vredi obratiti pažnju na sledeće:

  • koja je marka viljuškara - najbolje je izabrati modele proverenih proizvođača koji su poštovani na tržištu;
  • da li su delovi u viljuškaru koji se brzo troše, kao što su delovi krana ili gume, zamenjeni;
  • da li se podaci u ponudi podudaraju sa navedenim u dokumentaciji vozila;
  • da li je viljuškar prošao tehnički pregled i kada je poslednji put pregledan;
  • da li je lako kupiti rezervne delove za ovaj model;
  • da li vozilo ima garanciju;
  • kakva su mišljenja korisnika o određenom modelu.

Stage SAFEwalk (1)

Jungheinrich asortiman - viljuškari iz pouzdanog izvora

Gde pronaći polovne Jungheinrich viljuškare po najboljoj ceni? Poželjno - direktno od proizvođača! U Jungheinrich-u imamo široku paletu polovnih viljuškara: viljuškare, regalne viljuškare, dizel i električne viljuškare... za različite namene.

Zašto odabrati polovne Jungheinrich viljuškare?

Kao proizvođač, kupcima možemo ponuditi konkurentne cene i remontovane polovne viljuškare, koji su ujedno i sinonim za visok kvalitet i bezbednost, jer se renoviranje obavlja po najvišim standardima. Posebnu pažnju posvećujemo ispunjavanju zahtevanih bezbednosnih standarda i da sve tehničke komponente budu testirane, popravljene i svi istrošeni delovi zamenjeni. Ne smemo zaboraviti da su polovni Jungheinrich viljuškari pokriveni sveobuhvatnom garancijom koja pokriva garanciju na vozilo. Međutim, ako ipak dođe do kvara, možete računati na našu podršku.

 

Imate pitanja?