+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Autonomni transportni sistemi
Bezbedni i efikasni transportni procesi

Autonomni transportni sistemi

Automatska rešenja vozila i potpuno automatski transport su u fokusu naših autonomnih transportnih sistema (FTS). Zahvaljujući inteligentnim komponentama za automatizaciju, dokazana standardna vozila možemo automatizovati i individualno ih prilagoditi Vašim zahtevima.

Naši automatizovani visokoregalni viljuškari obavljaju svoje poslove efikasno i bezbedno 24 časa dnevno - savršeno integrisani u dobro osmišljen sistem. 

Autonomna transportna vozila (FTF) – kojima upravlja inteligentan softver, bezbedno i efikasno rešavaju sve Vaše transportne zadatke.

Autonomni transportni sistemi: Uspešno automatizujte Vašu intralogistiku

Upravo onako kako Vam je potreban Vaš FTS: kao samostalno ili sistemsko rešenje

Vaši individualni zahtevi se usmeravaju prema Vašem proizvodnom i radnom ambijentu: naši autonomni transportni sistemi su pritom u prvoj liniji tu da omoguće bezbedne i efikasne transportne procese. Sa našim FTS možete potpuno automatski i bezbedno transportovati terete do 2,5t do Vaših predefinisanih stanica – i to milimetarski precizno zahvaljujući laserskoj navigaciji. FTS Vam nudimo upravo onakav kakav Vam je potreban: kako u vezi sa Vašim sistemom za upravljanje robom, tako i kao samostalno rešenje. Ovo automatsko rešenje vozila se uređuje individualno u skladu sa Vašim ambijentom – bilo da je u pitanju upravljanje kapijama za brz prolaz, promena tereta na transportnoj tehnici ili promena nivoa pomoću teretnog lifta, FTS pouzdano rešava Vaše zadatke. Naši FTS se mogu bez problema integrisati u Vaš proizvodni ambijent i bez ikakve opasnosti upotrebljavati u mešovitim režimima rada.

Autonomni transportni sistemi, koji su bazirani na serijskim uređajima

U našim automatskim rešenjima vozila spajaju se sofisticirana i inovativna tehnologija, kao i dugogodišnje iskustvo. Da biste pronašli odgovarajući FTS za Vas, rado ćemo sa Vama analizirati Vaše individualne transportne strukture, pronaći ćemo odgovarajuća rešenja za optimizaciju Vaših tokova procesa i zajedno sa Vama Vašu optimalnu primenu FTS. Cilj: ušteda vremena i troškova, naročito prilikom standardizovanih rutinskih zadataka, kao i znatno manja transportna oštećenja. Upotrebom autonomnog transportnog sistema profitiraćete od efikasnih i procesno sigurnih tokova transporta, kao i od optimizovanog korišćenja resursa. Preko nagrađivanog Jungheinrich logističkog interfejsa i našeg softvera za interfejs koji smo sami razvili, Vaš FTS možemo sasvim jednostavno i bez imalo muke povezati na odgovarajući ERP sistem. Naš servis za logističke sisteme nudimo 24/7. Daljinskim pristupom je pritom moguća brza podrška. Tako u svako doba obezbeđujemo delotvornu primenu bez ikakvih problema.

Visok učinak u skladištu: automatski viljuškari za visoke police

Automatska skladišta s visokim policama su suočena sa naročitim izazovima skladišne tehnike. Celokupan sistem se ovde sastoji od jednog ili više automatskih transportnih sistema na bazi viljuškara za visoke police, sistema polica, zaštitne ograde, uključujući kontrolu pristupa zoni, kao i Warehouse Control sistem (WCS).  Tu spadaju i dovodni sistemi poput, na primer, transportne tehnike ili dodatnih FTS-a. Višefrekvencijske žice za vođenje i transponderi u podu obezbeđuju efikasnu orijentaciju u toku kretanja. Pored transporta standardizovanih paleta, automatski viljuškari za visoke police mogu upravljati potpuno različitim periferijama, na primer, kapijom do zone za održavanje. Za primenu 24/7, snabdevanje energijom automatskog viljuškara za visoke police je moguće realizovati preko strujnih šina na polici. Ako se odlučite za FTS, dobićete sistem sa velikom raspoloživošću. Ukoliko se nekad pojavi neki problem, sa našim servisom, odnosno podrškom za logističke sisteme imaćete podršku lično na licu mesta ili putem daljinskog pristupa.

Imate pitanja?