+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Internorm
Holističko planiranje skladišta za Internorm

Novi Jungheinrich sistem regala za veći kapacitet skladištenja

Regalni sistem napravljen po meri omogućava proširenje za oko 4.000 paletnih mesta za visokokvalitetne plastične proizvode  u Internorm-u u Dameu.

Za kompaniju Internorm, sa sedištem u Dameu (Istočna Vestfalija), uspeli smo da opremimo novo skladište regalnim sistemom po meri za skladištenje paleta, sitnih delova i dugačke robe, čime smo proširili skladišni kapacitet za oko 4.000 paletnih mesta.

Internorm od 1987. godine proizvodi visokokvalitetne sintetičke proizvode. Asortiman proizvoda se kreće od rolni i premaza za rolne do poliuretanske plastike, livenih delova i brizganih predmeta.

Proizvodnja odvojena od skladišta

Stalni rast kompanije učinio je neophodnim odvajanje proizvodnje od skladišta i ulaganje u potpuno novo skladište od 4.200 kvadratnih metara.

Skladištenje plastičnih proizvoda takođe je zahtevalo povećanu zaštitu od požara. Dalje, pored skladištenja malih delova, euro paleta i uzdužne robe, moralo se uzeti u obzir skladištenje rešetkastih kutija.

Nakon opsežne faze konsultacija od strane kompanije Jungheinrich, doneta je odluka za kombinaciju paletnih regala sa širokim prolazom sa modularnim sistemom regala i konzolnim regalima.

Thorsten Trumme
Rukovodilac logistikom kompanije Internorm Damme

"Sveobuhvatno savetovanje i profesionalna saradnja prilikom celokupnog procesa izbora su bili ključna tačka naše saradnje."

Jungheinrich holističko planiranje

Jungheinrich, kao vodeći dobavljač regalnih sistema u intralogistici, projektovao je i planirao izgradnju novog skladišta holistički. Jungheinrich je od samog početka radio u partnerstvu sa odgovornim licima u Internorm-u prilikom analize, planiranja, a zatim i izgradnje sistema.

Sveobuhvatni analiza zahteva i protoka materijala rezultirali su regalnim sistemom koji je napravljen po meri i prilagođen potrebama kupca.

Prilagođeni regalni sistem za Internorm

Novi Jungheinrich sistem skladištenja izgrađen je na površini od 3.000 kvadratnih metara i obuhvata skladišni prostor od 4.200 kvadratnih metara, čime je proširen kapacitet skladištenja za oko 4.000 paletnih mesta.

Regalni sistem napravljen po meri sastoji se od višeslojnih paletnih regala, modularnih polica i konzolnih regala, koji garantuju efikasno skladištenje sve robe i nesmetano komisioniranje.

Pored toga, Internorm se odlučio za Jungheinrich ETV Q viljuškar, koji je – zahvaljujući svom električnom sistemu upravljanja na svim točkovima – u stanju da transportuje teret do 8 metara dužine u ograničenom prostoru.

Krajnji rezultat je impresivan: regalni sistem po meri za veću fleksibilnost i kapacitet skladištenja.

Imate pitanja?