+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Li-jon
Litijum-jonska tehnologija kompanije Jungheinrich

Litijum-jonska tehnologija kompanije Jungheinrich

Preduzmite odlučujući korak i sa litijum-jonskom snagom budite daleko ispred konkurencije.

Litijum-jonske baterije su revolucionarne na tržištu električnih transportnih sredstava. Za to postoji dobar razlog. To je zato što energetske ćelije visokih performansi poentiraju u odnosu na uobičajene olovno-kiselinske baterije, sa performansama svetske klase, u vidu kontinuiranih performansi, brzog vremena punjenja i bez održavanja. Naše litijum-jonske baterije za Vas rade bez pauze i izuzetno izdržljivo, zahvaljujući svom dužem veku trajanja. 

 

Content Litijum-jonski 13

Prednosti litijum-jonskih baterija

Content Litijum-jonski

Ponovo brži u trci.

Izuzetno kratko vreme punjenja.

Litijum-jonska baterija su uvek napunjeni energijom i spremni za upotrebu i u produženim smenama. Sa međupunjenjem od samo 30 minuta, baterije od 24 V mogu da izdrže do 50% svojih kapaciteta. Mogućnost brzog punjenja i međupunjenja, npr. u pauzama ili zastoju, osigurava dostupnost vozila 24/7, uz povećanje fleksibilnosti u svakodnevnom radu u skladištu.

 

Content Litijum-jonski (3)

Uvek u punoj snazi.

Sa konstantno visokim performansama.

Litijum-jonske baterije imaju bolje performanse od olovno-kiselinskih baterija. Zahvaljujući većoj dubini istovara i konstantnom protoku napona je čak i pri malom nivou napunjenosti raspoloživa veća snaga nego kod olovno-kiselinskih baterija. Pri kočenju, baterije vrše rekuperaciju energije i sa boljom ukupnom efikasnošću, mogu da uštede do 20% više energije. Pored toga, komunikacija između baterije i punjača osigurava efikasno i brzo punjenje.

8

U svakom trenutku spremni za rad.

Bez čekanja.

Litijum-jonske baterije su uvek spremne za narednu rundu. Bez odmora. Jer one su u potpunosti bez održavanja i ne ispuštaju gas. Dakle, bez vremena i troškova za održavanje, negu baterija ili dodatnu infrastrukturu. Zastoji su takođe stvar prošlosti zahvaljujući litijum-jonskim baterijama.

Content Litijum-jonski 9

Tri puta duže u trci.

Sa naročito dugim vekom trajanja.

Kao dobar sprinter, litijum-jonske baterije impresioniraju tokom celog takmičenja. To je zato što traju tri puta duže od konvencionalnih rezervoara energije. Sa ovom specijalnom izdržljivošću i dosledno većom efikasnošću, one osiguravaju visok nivo investicione bezbednosti i uštedu troškova energije.

Portrait Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Član upravnog odbora, tehnika

„Trenutno se nigde u svetu ne koristi više litijum-jonskih transportnih sredstava za skladišta od onih kompanije Jungheinrich.“ 

Content Litijum-jonski

Vrhunske performanse sa vrhunskim timom.

Savršeno usklađen sistem.

Trkač svetske klase ne postiže najbolje performanse bez svog tima. Isto važi i za litijum-jonske baterije. One ostvaruju svoj puni potencijal samo kada sve funkcioniše savršeno usklađeno. Kompanija Jungheinrich je jedini dobavljač sistema u oblasti intralogistike koji Vam nudi kompletan umreženi sistem u kom baterija, punjač i vozilo imaju optimalnu međusobnu komunikaciju i na taj način se značajno smanjuje potrošnja energije. Mi dostižemo to savršenstvo zato što smo prvi proizvođač transportnih sredstava na svetu koji proizvodi i pažljivo implementira sopstvene litijum-jonske baterije. Deo timske igre je što Vam pružamo podršku kroz sve faze Vašeg litijum-jonskog projekta. Bilo da je u pitanju naknadno opremanje u pojedinačnim vozilima ili prebacivanje cele flote vozila. Naši stručni savetnici su na Vašoj strani od planiranja do realizacije.

Kontaktirajte nas odmah!

Stage Li-jon

 

Sa savršenom usklađenošću na putu ka uspehu.

Jungheinrich kompletan sistem.
Kompanija Jungheinrich nudi sve vezano za litijum-jonsku tehnologiju iz jednog izvora:
baterije(1), punjače(2)vozila(3) i savetovanje(4).

Content Litijum-jonski 13

 

Fleksibilni Allround punjač SLH 300 može bez ikakvih problema da puni litijum-jonske i olovno-kiselinske baterije.

Pionir u litijum-jonskoj tehnologiji. Serijska vozila su u upotrebi od 2011. godine.

U trci elektromobilnosti u intralogistici, kompanija Jungheinrich suvereno preuzima vođstvo i vlada litijum-jonskom tehnologijom kao niko drugi. Od svog starta 2011. godine – EJE 112i bio je prvo vozilo spremno za serijsku proizvodnju – konstantno smo u Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) razvijali tehnologiju i izgrađivali naš portfolio transportnih sredstava za skladišta sa litijum-jonskim baterijama. Skoro celokupna flota je sada već „Li-Ion-ready“.

Uvek sigurno do cilja.

Litijum-jonske baterije kompanije Jungheinrich su sigurne.

Sa litijum-jonskim baterijama kompanije Jungheinrich se konstantno bezbedno krećete. Naše baterije se trenutno prave sa najsigurnijom ćelijskom hemijom, litijum-gvožđe-fosfat, neotrovne su i bez gasova. Sistem za upravljanje baterijom koji smo sami razvili, sa visokorazvijenim funkcijama nadzire svaku ćeliju i u slučaju opasnosti pažljivo ih isključuje. Transport i odlaganje preuzima naša korisnička služba. To znači maksimalnu bezbednost za ljude i mašinu.


 

Stage ERC 216zi Iznova osmišljen učinak. 

ERC 216zi sa integrisanom litijum-jonskom baterijom.
Sledeća Jungheinrich revolucija za Vaše skladište: novi ERC 216zi. Kao prvi na svetu električni paletni visokoregalni viljuškar, sa potpuno integrisanom litijum-jonskom baterijom i inovativnim dizajnom vozila, podiže merilo standarda efikasnosti, bezbednosti i ergonomije na novi nivo.

Saznajte više o ERC 216zi

Teaser ETV 216i litijum-jonski, novo Novi izdržljivi profesionalac za veću stopu učinka.

ETV 216i – prvi svetski litijum-jonski bočni viljuškar sa kranom.
ETV 216i je najnovija inovacija naše litijum-jonske tehnologije: To je prvi bočni viljuškar sa kranom sa potpuno integrisanim litijum-jonskom baterijom na svetu. Sa punom snagom i kontinuiranim performansama, naš izdržljivi profesionalac omogućava znatno veću efikasnost i stopu učinka. Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu vozila ostvaruje maksimalne učinke u Vašem skladištu, i po pitanju ergonomije i bezbednosti.

Saznajte više o ETV216i

Content Litijum-jonski 18 Sportsko pojačanje u timu.

EFG sa litijum-jonskom tehnologijom.

Skoro celokupna Jungheinrich flota je „Li-Ion-ready“. Takođe i naši EFG čeoni viljuškari. Osim sa dokazanim olovno-kiselinskim baterijama, startujte sada i sa snažnim litijum-jonskim baterijama sa 80V (500Ah). Sa brzim vremenima punjenja, bez održavanja i dugim vekom trajanja, EFG sa litijum-jonskom tehnologijom je još napredniji uz veću stopu učinka i energetsku efikasnost.

Saznajte više o EFG

Content Litijum-jonski Teaser EKS Komisionirajte sa maksimalnim učinkom.

EKS sa litijum-jonskom baterijom (48V).

Kompanija Jungheinrich u tržišnu trku ubacuje sve više serijski usavršenih transportnih sredstava za skladišta sa litijum-jonskom tehnologijom. Sada i EKS vertikalni komisioner serije 3 sa inovativnom litijum-jonskom baterijom od 48V za učinkovito, bezbedno i energetski efikasno komisioniranje. To omogućavaju brza vremena punjenja, rad bez održavanja i naročito dugi vek trajanja.

 

Kako mogu da povećam učinak u skladištu?

Počnite ispočetka sa litijum-jonskom snagom.

 

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Prodaja

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?