+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
zoneControl Teaser pictutre
Osmišljeni do detalja. Produktivni u primeni.

Jungheinrich sistemi asistencije

Decenije stručnosti su u našoj raznovrsnoj ponudi sistema asistencije. Svako rešenje je usavršeno do najsitnijih detalja. Sa dva jasna cilja na umu: veća efikasnost Vašeg preduzeća – veća bezbednost za ljude, mašine i robu.

Sistemi asistencije za svaku situaciju:

Bezbednije manevrisanje u skladištu.

Sistemi asistencije kompanije Jungheinrich su tu da Vas rasterete u svakodnevnom radu i povećaju bezbednost u skladištu. Naročito u izuzetnim situacijama, oni aktivno i preventivno štite ne samo ljude i mašine, već i Vaše skladište. Za veću bezbednost u svakoj primeni.


Uvek na oprezu: zoneCONTROL
Sa izvučenom kranom za podizanje, viljuškar se približava kapiji hale – i pravovremeno se zaustavlja. zoneCONTROL prepoznaje sva kritična područja na licu mesta, tako što je zonirao skladište, i nadgleda ih sa centimetarskom preciznošću. Bilo da je reč o visinskim preprekama, mestima sa velikom gustinom vozila i ljudi ili zonama sa zabranom odlaganja tereta. U zavisnosti od situacije, sistem reaguje: upozorava vozača, upozorava okolinu ili po potrebi vrši intervenciju upravljanja vozilom. Tako se npr. izbegavaju sudari i garantuje bezbedno kretanje u skladištu. Osim toga, zoneCONTROL možete da koristite da biste ciljano povećali efikasnost. Mogu se koristiti prava pristupa, na primer, za optimizaciju protoka saobraćaja.

zoneControl Teaser pictutre

Jednostavnije i lakše premeštajte terete.

Sa našim inovativnim sistemima asistencije, svakodnevni rad u skladištu je ne samo bezbedniji, već i brži i ekonomičniji. Kroz inteligentnu prevenciju i sprečavanje nezgoda, kada je to važno.

Pregled svega: addedVIEW

Mrtvi uglovi? Blokiran pogled? Tako je bilo nekada. Ono što promakne vozačevom oku, addedVIEW prikazuje naizmenično slike uživo sa kamere. Vozač vidi svoje vozilo iz ptičje perspektive i može npr. tačnije da proceni udaljenosti. Dodatne slike uživo prikazuju – napred, kao i nazad – pogled na kolovoz. Pomoću funkcije podeljenog ekrana, vozač istovremeno vidi nekoliko slika uživo i kombinuje ih u zavisnosti od situacije.


Efikasnije obrađivanje naloga.

Pametni sistemi asistencije iz kompanije Jungheinrich ne samo da povećavaju bezbednost u Vašem skladištu, već omogućavaju i mnogo efikasnije obrađivanje naloga uskladištenja i iskladištenja, odnosno komisioniranja, zahvaljujući povezivanju sa softverom za upravljanje skladištem.

Vodi direktno do cilja: warehouseNAVIGATION

Prilikom svakog pomeranja robe, vozač nanovo mora da se orijentiše ka regalnom sistemu. warehouseNAVIGATION preuzima ovaj zadatak na sebe. Tačna lokacija regala prenosi se vozilu i automatski se upravlja preciznom dijagonalnom vožnjom. Vozači upravljaju samo funkcijom podizanja i znatno su rasterećeni. Rezultat: Pored poboljšane preciznosti komisioniranja, takođe se i stopa učinka povećava do 25%.

TL PR P3 warehouseNavigation

Sveobuhvatno znanje kao osnova za rešenja orijentisana na praksu.

Naš rad na razvoju zasnovan je na sveobuhvatnom razumevanju intralogistike. U isto vreme, prepoznajemo tačne izazove svake branše i situacije primene. To je jedini način da se efikasno poveća efikasnost i bezbednost u skladištu.

Kompanija Jungheinrich identifikuje relevantne izvore problema i kao rešenje daje odgovarajući sistem asistencije. Praktičnost odlučuje koja tehnologija se pritom koristi. Jednostavni sistemi bez intervencije upravljanja jednako su važni kao i visokotehnološki sistemi asistencije sa širokom upotrebom senzora i složenom procenom signala.


Ostali sistemi asistencije koji Vam omogućavaju bezbedno manevrisanje u skladištu:

Ostali sistemi asistencije koji omogućavaju jednostavnije i lakše pomeranje tereta.

Ostali sistemi asistencije, koji omogućavaju efikasnije obrađivanje naloga.

Da li želite da saznate više? Radujemo se Vašem pozivu!

Imate pitanja?