+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Kontejnerski transportni sistem

Radnik meseca - svakog meseca

Recite zbogom starim ručnim paletarima, nabavite novu podršku. Bilo da je u pitanju premeštanje paleta, skladištenje ili transportovanje: takođe postoji odgovarajući radnik za sve Vaše načine primene. Naravno, u Jungheinrich profesionalnom kvalitetu - po sniženoj ceni.

Pojačanje za Vaše poslovanje kod transportnih i paletnih radova. Pomerajte robu bezbedno i jednostavno kao nikada ranije.

Sa novim električnim paletnim viljuškarima EJE M13/M15 i EJC M10/M13 sa jednostrukim ili dvostrukim kranom, posao Vam ide od ruke jednostavno i bezbedno kao nikada do sada. Električni pogon Vam pruža snažnu podršku, a integrisana punjačka aparatura osigurava brzo punjenje novih električnih paletnih viljuškara u bilo kojoj utičnici. Na taj način su svestrani pomagači dobro opremljeni za spontane misije.

Naručite novi paletar preko Jungheinrich online shop-a

ONLINE shop

 

Paletiranje, skladištenje, transportovanje - iskusite novi električni paletni viljuškar u akciji

 

Jednostavno pomerajte teške terete Jednostavno pomerajte teške terete

Vreme je da Vaši ručni paletari odu u penziju i da jednostavnije i ergonomićnije pomerate teške terete - sa električnim pogonom.

Dostupno po sniženoj ceni Dostupno po sniženoj ceni

Tehnička pomoć koja Vam je povremeno potrebna za kratkotrajnu upotrebu ne treba da ima visoke početne troškove? Sa novim električnim paletnim viljuškarom dobijate dokazan profesionalni kvalitet po povoljnoj ceni.

Могу се користити у сваком тренутку и било где Mogu se koristiti u svakom trenutku i bilo gde

Uvek spremni: zahvaljujući integrisanom punjaču koji Vam omogućava da napunite novi električni paletni viljuškar u bilo kojoj utičnici, uvek ste spremni za spontanu upotrebu.

Fleksibilna i praktična za upotrebu Fleksibilni i praktični za upotrebu

EJE M13/M15 je opciono dostupan sa integrisanim uređajem za merenje. Obavite dva radna koraka u jednom: robu pomerite i izmerite. Čak se i provera prijema Vaše robe znatno pojednostavljuje.

Izuzetno okretan zahvaljujući kompaktnim dimenzijama Izuzetno okretan zahvaljujući kompaktnim dimenzijama

Kompaktan dizajn i mala dužina prednjeg dela obezbeđuju najveću moguću okretnost. Zahvaljujući maloj ukupnoj visini, novi električni paletni viljuškar takođe mogu optimalno da se koriste u uskim skladištima.

Veća bezbednost u svakodnevnom radu Veća bezbednost u svakodnevnom radu

Naši novi električni paletni viljuškari nude izvrsnu stabilnost u vožnji i u krivinama. Kompaktne dimenzije omogućavaju čak i niskim rukovaocima optimalnu vidljivost na vrhovima vila, a duboko uvučena zaštita stopala smanjuje rizik od povreda.

Niži servisni troškovi zahvaljujući baterije bez održavanja Niži servisni troškovi zahvaljujući bateriji bez održavanja

Gel baterija, u kombinaciji sa integrisanim punjačem, omogućava fleksibilnu upotrebu bez potrebe za dopunjavanjem vode.

Otkrijte novi paletni viljuškar do detalja: 

 

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Prodaja

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?