+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Процес аутоматизације 4
ЕФИКАСНОСТ У ПОКРЕТУ

Аутоматизација

Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене логистичке системе, помоћу којих потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта.

Један партнер који обједињује све компетенције

Аутоматизација може бити чудотворно решење за већу ефикасност и флексибилност у складишту. Али свако решење не води аутоматски до успеха. Најоријентисанији ка циљу је систем који је индивидуално прилагођен Вашој потреби и који се помоћу правог степена аутоматизације складно уклапа у Ваш амбијент складишта. Наши стручњаци за аутоматизацију објашњавају шта се сматра битним у успешном пројекту аутоматизације за ефикасност у покрету.

Content automation process

У 3 корака до решења за аутоматизацију по мери.

Као генерални извођач, саветујемо Вас и пружамо Вам подршку корак по корак до флексибилног и моћног решења за аутоматизацију. Увек транспарентно, поуздано и енергично – са нашим вишегодишњим искуством у аутоматизацији интралогистичких процеса у најразличитијим браншама.

Да ли желите да сазнате више о прилагођеним решењима за аутоматизацију?


Content automation with jungheinrich 2

Нацрт аутоматизације складишта.


Content automation with jungheinrich 3

Решења по мери за сваку браншу.

Било да је реч о новим системима, модернизацији или проширењу постојећих постројења – с нашим дугогодишњим интралогистичким искуством, већ смо саветовали бројна мала, средња и велика предузећа широм света по питању аутоматизације њихових процеса и пружали им подршку као генерални извођач током целокупног пројекта.

Веће перформансе, флексибилност и одрживост: Ево како да постигнете ефикасан и безбедан проток робе и материјала са аутоматским складиштем.

Аутоматска решења возила и потпуно аутоматски транспорт су у фокусу наших аутономних транспортних система (FTS).Да ли желите да подигнете ефикасност Вашег складишта на нови ниво?

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?