+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Proces automatizacije 4
EFIKASNOST U POKRETU

Automatizacija

Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene logističke sisteme, pomoću kojih potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

Jedan partner koji objedinjuje sve kompetencije

Automatizacija može biti čudotvorno rešenje za veću efikasnost i fleksibilnost u skladištu. Ali svako rešenje ne vodi automatski do uspeha. Najorijentisaniji ka cilju je sistem koji je individualno prilagođen Vašoj potrebi i koji se pomoću pravog stepena automatizacije skladno uklapa u Vaš ambijent skladišta. Naši stručnjaci za automatizaciju objašnjavaju šta se smatra bitnim u uspešnom projektu automatizacije za efikasnost u pokretu.

Content automation process

U 3 koraka do rešenja za automatizaciju po meri

Kao generalni izvođač, savetujemo Vas i pružamo Vam podršku korak po korak do fleksibilnog i moćnog rešenja za automatizaciju. Uvek transparentno, pouzdano i energično – sa našim višegodišnjim iskustvom u automatizaciji intralogističkih procesa u najrazličitijim branšama.

Da li želite da saznate više o prilagođenim rešenjima za automatizaciju?


Content automation with jungheinrich 2

Nacrt automatizacije skladišta.


Content automation with jungheinrich 3

Rešenja po meri za svaku branšu

Bilo da je reč o novim sistemima, modernizaciji ili proširenju postojećih postrojenja – s našim dugogodišnjim intralogističkim iskustvom, već smo savetovali brojna mala, srednja i velika preduzeća širom sveta po pitanju automatizacije njihovih procesa i pružali im podršku kao generalni izvođač tokom celokupnog projekta.

Veće performanse, fleksibilnost i održivost: Evo kako da postignete efikasan i bezbedan protok robe i materijala sa automatskim skladištem.

Automatska rešenja vozila i potpuno automatski transport su u fokusu naših autonomnih transportnih sistema (FTS).



Da li želite da podignete efikasnost Vašeg skladišta na novi nivo?

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?