+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Полице (1)
Системи полица компаније Jungheinrich

Носећа снага у складишту је изграђена на бази знања и челика.

Оптимално испланирана полица је стуб Вашег складишта. Једном направљен, треба да издржи не само носивост терета, већ и да одолева променама. Планирање спремно за будућност је зато овде алфа и омега.

У компанији Jungheinrich смо већ више од 65 година фокусирани на унутрашњи развој, индивидуална решења и највиши квалитет. Са обимним портфолијом за складиштење палета, контејнера, касета, картона и дугачке робе, бринемо о томе да је све уређено и доступно у сваком тренутку. Клијенти из целог света и из различитих бранши ослањају се на наше системе како би ређали успех за успехом.

Stage Полице за складиште + опрема складишта
60 година полица Logo

Content Полице

Добро припремљени.Од планирања до постпродаје.

Вашем складишту је неопходна солидна основа како би се адекватно надоградило. То је омогућено нашим јединственим приступом. Код наше Jungheinrich полице за палете, дизајнери производа и статичари дефинишу захтеве у складу са будућим системом и конципирају технички дизајн. Затим планирамо и дизајнирамо решење по Вашој мери на локалу. Јединствено и непоновљиво. На захтев, такође ћемо Вам пружити подршку током годишње инспекције. На тај начин све добијате од стручњака.

Испробано и тестирано.

Бројни интерни и независни поступци испитивања осигуравају да свака Jungheinrich полица за палете има доказану носивост. Наши испитни центри у производним линијама осигуравају конзистентно висок квалитет.

Системска компетенција из једног извора Целокупно планирање складишта из једног извора.

Целокупно планирање складишта је наша кључна компетенција. То обухвата не само полице, већ и транспортна средства за складишта, уређаје за руковање полицама и наравно одговарајући софтвер за складишта. Резултат је савршено координиран, проширени интралогистички систем који увек функционише у складу са најновијим стандардима.Одмах поставите темељ за Вашу полицу будућности!

Content полице (1)


Систем полица спреман за будућност изграђен је на партнерству.

Складиште се не планира сваког дана. Због тога се све своди на људе који размишљају далеко у будућност и воле да раде основни посао. Баш као и дизајнери наше прве полице „Hubertus“, која и дан данас одлично функционише у појединим складиштима. Jungheinrich стручњаци и данас не раде другачије: Од прве идеје до реализације, они су на Вашој страни. Они анализирају Ваш процес и на тој основи развијају статични и економски одржив концепт полица. Ваш концепт је јединствен на свету. Током имплементације, они су на локалу и воде рачуна о прецизној имплементацији спецификација квалитета.

Portrait Marco Harder
Marco Harder
Руководилац технике и развоја производа

„Компанија Jungheinrich полаже пуно на самообавезивање, чак и изнад законских норми.“

6 питања за Marco Harder (руководилац технике и развоја производа)

Могуће на глобалном нивоу.

Content Полице (2)

1 Satair/Сингапур

Конструкција новог складишта резервних делова за ваздушни саобраћај и аеронаутику за једно од водећих предузећа у том сегменту. Уведен је комплексан систем полица, који се састоји од покретних складишта дугачке робе, полица са преградама и складишта палета.

2 Universal Services/Москва

Уређење нове хладњаче за дугогодишњег клијента и великог играча у логистичкој бранши. Примењује се компактно складиште са шатл системима.

3 Grifols/Ирска

Глобално активно фармацеутско предузеће развија и пласира на тржиште иновативне производе у преко 90 земаља. У новом складишту смо комбиновали мануелне и аутоматизоване зоне складишта.

Најактуелније у компанији Opel у Бохуму / Немачка

Аутомобилски гигант отвара свој највећи логистички центар у Европи. У изузетно модерном дистрибутивном центру уграђен систем полица у дужини од преко 19 километара.


Content Полице (3) Наш носилац одговорности за доказани квалитет.

Чак и ако имате своје решење за полицу, бринемо се о константном квалитету и безбедности у Вашем складишту. По жељи, један од наших 120 сертификованих инспектора, у складу са DIN EN 15635 код Вас спроводи прописану годишњу инспекцију. Ако нешто недостаје, одмах код њега можете да поручите оригинални резервни део – тиме штедите драгоцено време.


Content Полице (4)

Јединствена решењаза сваку браншу.

Свет интралогистике постаје све сложенији. Наш одговор су решења специфична за браншу.
У компанији Jungheinrich ћете наћи широк спектар производа за сваки захтев. Наићи ћете и на стручњаке у бранши, који располажу са знањем стеченим на Вашем тржишту и који из једног извора развијају концепте скројене по мери. Тиме повећате ефикасност и продуктивност и увек сте испред конкуренције.

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?