+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Полице (1)
Regalni sistemi kompanije Jungheinrich

Noseća snaga u skladištu je izgrađena na bazi znanja i čelika.

Optimalno isplaniran regalni sistem je stub Vašeg skladišta. Jednom napravljen, treba da izdrži ne samo nosivost tereta, već i da odoleva promenama. Planiranje spremno za budućnost je zato ovde najosnovnija stvar.

U kompaniji Jungheinrich smo više od 70 godina fokusirani na unutrašnji razvoj, individualna rešenja i najviši kvalitet. Sa obimnim asortimanom za skladištenje paleta, kontejnera, kaseta, kartona i dugačke robe, brinemo o tome da je sve uređeno i dostupno u svakom trenutku. Klijenti iz celog sveta i iz različitih branši oslanjaju se na naše sisteme kako bi realizovali uspeh za uspehom.

Content Полице

Dobro pripremljeni.Od planiranja do postprodaje.

Vašem skladištu je neophodna solidna osnova kako bi se adekvatno nadogradilo. To je omogućeno našim jedinstvenim pristupom. Kod naših Jungheinrich paletnih regalnih sistema, dizajneri proizvoda i statičari definišu zahteve u skladu sa budućim sistemom i koncipiraju tehnički dizajn. Zatim planiramo i dizajniramo rešenje po Vašoj meri na lokalu. Jedinstveni i neponovljivo. Po zahtevu, takođe ćemo Vam pružiti podršku tokom godišnje inspekcije. Na taj način dobijate sve iz jednog stručnog izvora.

Isprobano i testirano

Brojni interni i nezavisni postupci ispitivanja osiguravaju da svaka Jungheinrich polica za palete ima dokazanu nosivost. Naši ispitni centri u proizvodnim linijama osiguravaju konzistentno visok kvalitet.

Системска компетенција из једног извора Celokupno planiranje skladišta iz jednog izvora.

Celokupno planiranje skladišta je naša ključna kompetencija. To obuhvata ne samo regale, već i transportna sredstva za skladišta, uređaje za rukovanje policama i naravno odgovarajući softver za skladišta. Rezultat je savršeno koordiniran, prošireni intralogistički sistem koji uvek funkcioniše u skladu sa najnovijim standardima.


Odmah postavite temelj za Vaš regal budućnosti!

Content полице (1)


Regalni sistem spreman za budućnost izgrađen je na partnerstvu.

Skladište se ne planira svakog dana. Zbog toga se sve svodi na ljude koji razmišljaju daleko u budućnost i vole da rade osnovni posao. Baš kao i dizajneri naše prve police „Hubertus“, koja i dan danas odlično funkcioniše u pojedinim skladištima. Jungheinrich stručnjaci i danas ne rade drugačije: Od prve ideje do realizacije, oni su na Vašoj strani. Oni analiziraju Vaš proces i na toj osnovi razvijaju statični i ekonomski održiv koncept polica. Vaš koncept je jedinstven na svetu. Tokom implementacije, oni su na lokalitetu i vode računa o preciznoj implementaciji specifikacije kvaliteta.

Portrait Marco Harder
Marco Harder
Rukovodilac tehnike i razvoja proizvoda

„Kompanija Jungheinrich polaže mnogo na samoobavezivanje, čak i iznad zakonskih normi.“

6 pitanja za Marco Hardera (rukovodilac tehnike i razvoja proizvoda)

Moguće na globalnom nivou.

Content Полице (2)

1 Satair/Singapur

Konstrukcija novog skladišta rezervnih delova za vazdušni saobraćaj i aeronautiku za jedno od vodećih preduzeća u tom segmentu. Uveden je kompleksan sistem regala, koji se sastoji od pokretnih skladišta dugačke robe, polica sa pregradama i skladišta paleta.

2 Universal Services/Moskva

Uređenje nove hladnjače za dugogodišnjeg klijenta i velikog igrača u logističkoj branši. Primenjuje se kompaktno skladište sa šatl sistemima.

3 Grifols/Irska

Globalno aktivno farmaceutsko preduzeće razvija i plasira na tržište inovativne proizvode u preko 90 zemalja. U novom skladištu smo kombinovali manuelne i automatizovane zone skladišta.

Najaktuelnije u kompaniji Opel u Bohumu / Nemačka

Automobilski gigant otvara svoj najveći logistički centar u Evropi. U izuzetno modernom distributivnom centru ugrađen sistem polica u dužini od preko 19 kilometara.


Content Полице (3) Naš nosilac odgovornosti za dokazani kvalitet.

Čak i ako imate svoje rešenje za regale, brinemo se o konstantnom kvalitetu i bezbednosti u Vašem skladištu. Po želji, jedan od naših 120 sertifikovanih inspektora, u skladu sa DIN EN 15635 kod Vas sprovodi propisanu godišnju inspekciju. Ako nešto nedostaje, odmah kod njega možete da poručite originalni rezervni deo – time štedite dragoceno vreme.


Content Полице (4)

Jedinstvena rešenja za svaku brošuru.

Svet intralogistike postaje sve složeniji. Naš odgovor su rešenja specifična za branšu.
U kompaniji Jungheinrich ćete naći širok spektar proizvoda za svaki zahtev. Naići ćete i na stručnjake u branši, koji raspolažu sa znanjem stečenim na Vašem tržištu i koji iz jednog izvora razvijaju koncepte skrojene po meri. Time povećate efikasnost i produktivnost i uvek ste ispred konkurencije.

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?