+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Automation

Оптимизација складишта

Уз помоћ складно кореографисаног складишта, успех се аутоматски намеће.

У дигитализованом свету, где је темпо све бржи и бржи, а где се ритам кретања робе све брже и брже мења, усклађена складишна кореографија одлучује о Вашем успеху. Само ако све зоне раде у међусобној хармонији и заједнички брину за непрекидан покрет, можете флексибилно и ефикасно да реагујете на сваки изазов у Вашем послу. Као Ваш партнер за аутоматизацију, израдићемо индивидуално решење за Вас и пружаћемо Вам подршку корак по корак као главни извођач, од планирања, преко сервиса и подршке, до система складишта који ће инспирисати савршеним перформансама, сада и у будућности.

Content STC2B1A

Сва пажња је усмерена ка новом врхунском перформеру у складишту.

Jungheinrich STC 2B1A – најмоћнији уређај за руковање полицама у својој класи широм света.

Први уређај за руковање полицама за мале делове, који је развила компанија Jungheinrich, са својим „Best-in-Class“ перформансама, интелигентним управљањем енергијом и најмањим полазним димензијама у својој класи остварује максималну ефикасност у Вашем аутоматском складишту малих делова.

Content Automation сепаратор

Све што је потребно за савршено кореографисано решење за аутоматизацију.

Content Automation (4)

Флексибилност је основаза одрживу перформансу.

Као и за играче успешног ансамбла, исто важи и за појединачне саставне делове решења за аутоматизацију, одрживог по питању перформанси и у будућности: Оба би требало да су максимално покретљиви, како би флексибилно и ефикасно савладавали сваку промену ритма. Зато за Вас – у зависности од Ваших индивидуалних потреба – уклапамо мануелне, полуаутоматизоване и потпуно аутоматизоване области, тако да можете флексибилно реаговати на сваки изазов у погледу тока робе. Било да је реч о сезонским пиковима, флуктуацијама потражње или будућем расту. То је зато што од самог почетка планирамо могућност проширења и прилагодљивост Вашег система. На тај начин можете да останете флексибилни у сваком тренутку, можете ефикасно да искористите ресурсе и профитирате од одрживе продуктивности.

Content Automation (1)

Апсолутно поверење у партнераје пресудно.

Плесном партнеру би требало да верујете исто тако стопроцентно као и свом партнеру за аутоматизацију, како бисте знали да сте Ви и Ваше инвестције у добрим рукама. Можете да се ослоните на нас као партнера и генералног извођача од самог почетка. То је зато што не само да Вам пружамо подршку захваљујући нашем вишедеценијском интралогистичком искуству, већ Вам такође нудимо и саветовање и компетентност произвођача из једног извора. Са одговарајућим ансамблом производа за Вас ћемо индивидуално ускладити кореографисан систем, који обухвата све кораке процеса и интерфејсе од пријема до изласка робе. Од почетка пројекта, лична контакт особа ће у сваком тренутку бити уз Вас, координисаће свим укљученим пословима и осигураће ефикасан напредак и прецизну реализацију сваког корака процеса. Са свеобухватном компетенцијом решења и техничким знањем, пратимо Вас транспарентно и активно кроз сваку фазу Вашег пројекта аутоматизације: од анализе тока робе до сервиса. Са јединственом мрежом сервисних служби за клијенте и компетентним сервисом и подршком за логистичке системе, увек смо близу и спремни да Вам помогнемо када је то потребно.

У 3 корака до решења за аутоматизацију по мери.

Аутоматизација УЗ ПОМОЋ КОМПАНИЈЕ JUNGHEINRICH

Content Automation (2)

Искусном режијомдо успешне аутоматизације.

Током професионалног плеса, као и у складишту, све се своди на то да перформансе буду на одрживо високом нивоу или да се чак и побољшају. Да би Ваше индивидуално кореографисано постројење трајно радило са високим перформансама, већ у фази планирања повезујемо инжењерско знање са економичношћу. Као искусан кореограф за аутоматизацију, тренутне и задате статусе чинимо транспарентним, откривамо потенцијал за оптимизацију и проналазимо савршено решење за Вас, узимајући у обзир све економске, просторне и друге оквирне услове. Са бројним клијентима из најразличитијих бранши широм света, већ смо прославили премијеру хармоничног решења за аутоматизацију и притом им помогли да дугорочно повећају своју ефикасност, као и конкурентну предност.

Content Automation (3)

Прославите успешне премијереу помоћ напредне технике.

Као плесни ансамбл, напредни систем складишта увек мора да буде отворен за новине. То је зато што се жеље публике мењају исто тако брзо као и захтеви Ваших клијената и потрошача. Интензивно инвестирамо у истраживање и развој, тако да можете успешно да прославите вашу премијеру са одговарајућим флексибилним и напредним решењем за аутоматизацију. Констатно проширујемо наш портфолио како бисмо на ефикасан и умрежени начин довели нове и оптимизоване технологије у складиште. То се односи на нове системе, као и на модернизацију или проширење постојећих система широм света.
Наш тренутни аутоматизовани ансамбл креће се од аутономних транспортних система и транспортне технике, преко аутоматског складишта за мале делове и складишта палета, до звезде ансамбла, нашег унапређеног компатибилног Warehouse Management система, Jungheinrich WMS. Као генерални извођач, за Вас из једног извора испоручујемо и интегришемо све што је потребно за савршено кореографисано решење за аутоматизацију.
 

Content Automation сепаратор1

Више детаља о аутоматизацији.

Откријте сада нашу свеобухватну понуду.

Компанија Jungheinrich као понуђач система
Планирање, реализација, сервис и подршка
Компоненте за аутоматизацију
Аутоматски системи складиштa
Аутоматско комисионирање и палетирање

Успешни пројекти аутоматизације.

Референце: Аутоматски системи складиштa

Референце: Аутоматски транспортери

Content Процес аутоматизације (2)

Складно кореографисани, савршено оркестрирани.

Дигитализација и умрежавање у помоћ компаније Jungheinrich.

Као водећи понуђач система интелигентних интралогистичких решења, нудимо Вам не само кохерентно уређену аутоматизацију из једног извора, већ и све што Вам је потребно за дигитализацију и умрежавање Вашег складишта. Помоћу дигиталних решења обезбеђујемо профитабилно умрежавање Ваших процеса и на тај начин осигуравамо Вашу профитабилност и будућу одрживост.

Одмах сазнајте више

Заинтересовани сте за складну кореографију за Баше складиште?

Одмах се посаветујте.

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?