+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Automation
Automatizacija

Optimizacija skladišta

Uz pomoć skladno koreografisanog skladišta, uspeh se automatski nameće.

U digitalizovanom svetu, gde je tempo sve brži i brži, a gde se ritam kretanja robe sve brže i brže menja, usklađena skladišna koreografija odlučuje o Vašem uspehu. Samo ako sve zone rade u međusobnoj harmoniji i zajednički brinu za neprekidan pokret, možete fleksibilno i efikasno da reagujete na svaki izazov u Vašem poslu. Kao Vaš partner za automatizaciju, izradićemo individualno rešenje za Vas i pružaćemo Vam podršku korak po korak kao glavni izvođač, od planiranja, preko servisa i podrške, do sistema skladišta koji će inspirisati savršenim performansama, sada i u budućnosti.

Content STC2B1A

Sva pažnja je usmerena ka novom vrhunskom performeru u skladištu.

Jungheinrich STC 2B1A – najmoćniji uređaj za rukovanje policama u svojoj klasi širom sveta.

Prvi uređaj za rukovanje policama za male delove, koji je razvila kompanija Jungheinrich, sa svojim "Best-in-Class" performansama, inteligentnim upravljanjem energijom i najmanjim polaznim dimenzijama u svojoj klasi ostvaruje maksimalnu efikasnost u Vašem automatskom skladištu malih delova.

Content Automation сепаратор

Sve što je potrebno za savršeno koreografisano rešenje za automatizaciju.

Content Automation (4)

Fleksibilnost je osnova za održivu performansu.

Kao i za igrače uspešnog ansambla, isto važi i za pojedinačne sastavne delove rešenja za automatizaciju, održivog po pitanju performansi i u budućnosti: Oba bi trebalo da su maksimalno pokretljivi, kako bi fleksibilno i efikasno savladavali svaku promenu ritma. Zato za Vas – u zavisnosti od Vaših individualnih potreba – uklapamo manuelne, poluautomatizovane i potpuno automatizovane oblasti, tako da možete fleksibilno reagovati na svaki izazov u pogledu toka robe. Bilo da je reč o sezonskim pikovima, fluktuacijama potražnje ili budućem rastu. To je zato što od samog početka planiramo mogućnost proširenja i prilagodljivost Vašeg sistema. Na taj način možete da ostanete fleksibilni u svakom trenutku, možete efikasno da iskoristite resurse i profitirate od održive produktivnosti.

Content Automation (1)

Apsolutno poverenje u partnera je presudno

Plesnom partneru bi trebalo da verujete isto tako stoprocentno kao i svom partneru za automatizaciju, kako biste znali da ste Vi i Vaše investcije u dobrim rukama. Možete da se oslonite na nas kao partnera i generalnog izvođača od samog početka. To je zato što ne samo da Vam pružamo podršku zahvaljujući našem višedecenijskom intralogističkom iskustvu, već Vam takođe nudimo i savetovanje i kompetentnost proizvođača iz jednog izvora. Sa odgovarajućim ansamblom proizvoda za Vas ćemo individualno uskladiti koreografisan sistem, koji obuhvata sve korake procesa i interfejse od prijema do izlaska robe. Od početka projekta, lična kontakt osoba će u svakom trenutku biti uz Vas, koordinisaće svim uključenim poslovima i osiguraće efikasan napredak i preciznu realizaciju svakog koraka procesa. Sa sveobuhvatnom kompetencijom rešenja i tehničkim znanjem, pratimo Vas transparentno i aktivno kroz svaku fazu Vašeg projekta automatizacije: od analize toka robe do servisa. Sa jedinstvenom mrežom servisnih službi za klijente i kompetentnim servisom i podrškom za logističke sisteme, uvek smo blizu i spremni da Vam pomognemo kada je to potrebno.

U 3 koraka do rešenja za automatizaciju po meri

AUTOMATIZACIJA UZ POMOĆ KOMPANIJE JUNGHEINRICH

Content Automation (2)

Iskusnom režijom do uspešne automatizacije

Tokom profesionalnog plesa, kao i u skladištu, sve se svodi na to da performanse budu na održivo visokom nivou ili da se čak i poboljšaju. Da bi Vaše individualno koreografisano postrojenje trajno radilo sa visokim performansama, već u fazi planiranja povezujemo inženjersko znanje sa ekonomičnošću. Kao iskusan koreograf za automatizaciju, trenutne i zadate statuse činimo transparentnim, otkrivamo potencijal za optimizaciju i pronalazimo savršeno rešenje za Vas, uzimajući u obzir sve ekonomske, prostorne i druge okvirne uslove. Sa brojnim klijentima iz najrazličitijih branši širom sveta, već smo proslavili premijeru harmoničnog rešenja za automatizaciju i pritom im pomogli da dugoročno povećaju svoju efikasnost, kao i konkurentnu prednost.

Content Automation (3)

Proslavite uspešne premijere u pomoć napredne tehnike

Kao plesni ansambl, napredni sistem skladišta uvek mora da bude otvoren za novine. To je zato što se želje publike menjaju isto tako brzo kao i zahtevi Vaših klijenata i potrošača. Intenzivno investiramo u istraživanje i razvoj, tako da možete uspešno da proslavite vašu premijeru sa odgovarajućim fleksibilnim i naprednim rešenjem za automatizaciju. Konstatno proširujemo naš asortiman kako bismo na efikasan i umreženi način doveli nove i optimizovane tehnologije u skladište. To se odnosi na nove sisteme, kao i na modernizaciju ili proširenje postojećih sistema širom sveta. Naš trenutni automatizovani ansambl kreće se od autonomnih transportnih sistema i transportne tehnike, preko automatskog skladišta za male delove i skladišta paleta, do zvezde ansambla, našeg unapređenog kompatibilnog Warehouse Management sistema, Jungheinrich WMS. Kao generalni izvođač, za Vas iz jednog izvora isporučujemo i integrišemo sve što je potrebno za savršeno koreografisano rešenje za automatizaciju.

Content Automation сепаратор1

Više detalja o automatizaciji.

Otkrijte sada našu sveobuhvatnu ponudu

Kompanija Jungheinrich kao ponuđač sistema
Planiranje, realizacija, servis i podrška
Komponente za automatizaciju
Automatski sistemi skladišta
Automatsko komisioniranje i paletiranje

Uspešni projekti automatizacije

Reference: Automatski sistemi skladišta

Reference: Automatski transporteri

Content Процес аутоматизације (2)

Skladno koreografisani, savršeno orkestrirano

Digitalizacija i umrežavanje u pomoć kompanije Jungheinrich

Kao vodeći ponuđač sistema inteligentnih intralogističkih rešenja, nudimo Vam ne samo koherentno uređenu automatizaciju iz jednog izvora, već i sve što Vam je potrebno za digitalizaciju i umrežavanje Vašeg skladišta. Pomoću digitalnih rešenja obezbeđujemo profitabilno umrežavanje Vaših procesa i na taj način osiguravamo Vašu profitabilnost i buduću održivost.

Odmah saznajte više

Zainteresovani ste za skladnu koreografiju za Vaše skladište?

Odmah se posavetujte.

Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?