+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Automation

Оптимизација складишта

Уз помоћ складно кореографисаног складишта, успех се аутоматски намеће.

У дигитализованом свету, где је темпо све бржи и бржи, а где се ритам кретања робе све брже и брже мења, усклађена складишна кореографија одлучује о Вашем успеху. Само ако све зоне раде у међусобној хармонији и заједнички брину за непрекидан покрет, можете флексибилно и ефикасно да реагујете на сваки изазов у Вашем послу. Као Ваш партнер за аутоматизацију, израдићемо индивидуално решење за Вас и пружаћемо Вам подршку корак по корак као главни извођач, од планирања, преко сервиса и подршке, до система складишта који ће инспирисати савршеним перформансама, сада и у будућности.

Content STC2B1A

Сва пажња је усмерена ка новом врхунском перформеру у складишту.

Jungheinrich STC 2B1A – најмоћнији уређај за руковање полицама у својој класи широм света.

Први уређај за руковање полицама за мале делове, који је развила компанија Jungheinrich, са својим „Best-in-Class“ перформансама, интелигентним управљањем енергијом и најмањим полазним димензијама у својој класи остварује максималну ефикасност у Вашем аутоматском складишту малих делова.

Content Automation сепаратор

Све што је потребно за савршено кореографисано решење за аутоматизацију.

Content Automation (4)

Флексибилност је основа
за одрживу перформансу.

Као и за играче успешног ансамбла, исто важи и за појединачне саставне делове решења за аутоматизацију, одрживог по питању перформанси и у будућности: Оба би требало да су максимално покретљиви, како би флексибилно и ефикасно савладавали сваку промену ритма. Зато за Вас – у зависности од Ваших индивидуалних потреба – уклапамо мануелне, полуаутоматизоване и потпуно аутоматизоване области, тако да можете флексибилно реаговати на сваки изазов у погледу тока робе. Било да је реч о сезонским пиковима, флуктуацијама потражње или будућем расту. То је зато што од самог почетка планирамо могућност проширења и прилагодљивост Вашег система. На тај начин можете да останете флексибилни у сваком тренутку, можете ефикасно да искористите ресурсе и профитирате од одрживе продуктивности.

Content Automation (1)

Апсолутно поверење у партнера
је пресудно.

Плесном партнеру би требало да верујете исто тако стопроцентно као и свом партнеру за аутоматизацију, како бисте знали да сте Ви и Ваше инвестције у добрим рукама. Можете да се ослоните на нас као партнера и генералног извођача од самог почетка. То је зато што не само да Вам пружамо подршку захваљујући нашем вишедеценијском интралогистичком искуству, већ Вам такође нудимо и саветовање и компетентност произвођача из једног извора. Са одговарајућим ансамблом производа за Вас ћемо индивидуално ускладити кореографисан систем, који обухвата све кораке процеса и интерфејсе од пријема до изласка робе. Од почетка пројекта, лична контакт особа ће у сваком тренутку бити уз Вас, координисаће свим укљученим пословима и осигураће ефикасан напредак и прецизну реализацију сваког корака процеса. Са свеобухватном компетенцијом решења и техничким знањем, пратимо Вас транспарентно и активно кроз сваку фазу Вашег пројекта аутоматизације: од анализе тока робе до сервиса. Са јединственом мрежом сервисних служби за клијенте и компетентним сервисом и подршком за логистичке системе, увек смо близу и спремни да Вам помогнемо када је то потребно.

У 3 корака до решења за аутоматизацију по мери.

Аутоматизација УЗ ПОМОЋ КОМПАНИЈЕ JUNGHEINRICH

Content Automation (2)

Искусном режијом
до успешне аутоматизације.

Током професионалног плеса, као и у складишту, све се своди на то да перформансе буду на одрживо високом нивоу или да се чак и побољшају. Да би Ваше индивидуално кореографисано постројење трајно радило са високим перформансама, већ у фази планирања повезујемо инжењерско знање са економичношћу. Као искусан кореограф за аутоматизацију, тренутне и задате статусе чинимо транспарентним, откривамо потенцијал за оптимизацију и проналазимо савршено решење за Вас, узимајући у обзир све економске, просторне и друге оквирне услове. Са бројним клијентима из најразличитијих бранши широм света, већ смо прославили премијеру хармоничног решења за аутоматизацију и притом им помогли да дугорочно повећају своју ефикасност, као и конкурентну предност.

Content Automation (3)

Прославите успешне премијере
у помоћ напредне технике.

Као плесни ансамбл, напредни систем складишта увек мора да буде отворен за новине. То је зато што се жеље публике мењају исто тако брзо као и захтеви Ваших клијената и потрошача. Интензивно инвестирамо у истраживање и развој, тако да можете успешно да прославите вашу премијеру са одговарајућим флексибилним и напредним решењем за аутоматизацију. Констатно проширујемо наш портфолио како бисмо на ефикасан и умрежени начин довели нове и оптимизоване технологије у складиште. То се односи на нове системе, као и на модернизацију или проширење постојећих система широм света.
Наш тренутни аутоматизовани ансамбл креће се од аутономних транспортних система и транспортне технике, преко аутоматског складишта за мале делове и складишта палета, до звезде ансамбла, нашег унапређеног компатибилног Warehouse Management система, Jungheinrich WMS. Као генерални извођач, за Вас из једног извора испоручујемо и интегришемо све што је потребно за савршено кореографисано решење за аутоматизацију.
 

Content Automation сепаратор1

Више детаља о аутоматизацији.

Откријте сада нашу свеобухватну понуду.

Компанија Jungheinrich као понуђач система
Планирање, реализација, сервис и подршка
Компоненте за аутоматизацију
Аутоматски системи складиштa
Аутоматско комисионирање и палетирање

Успешни пројекти аутоматизације.

Референце: Аутоматски системи складиштa

Референце: Аутоматски транспортери

Content Процес аутоматизације (2)

Складно кореографисани, савршено оркестрирани.

Дигитализација и умрежавање у помоћ компаније Jungheinrich.

Као водећи понуђач система интелигентних интралогистичких решења, нудимо Вам не само кохерентно уређену аутоматизацију из једног извора, већ и све што Вам је потребно за дигитализацију и умрежавање Вашег складишта. Помоћу дигиталних решења обезбеђујемо профитабилно умрежавање Ваших процеса и на тај начин осигуравамо Вашу профитабилност и будућу одрживост.

Одмах сазнајте више

Заинтересовани сте за складну кореографију
 за Баше складиште?

Одмах се посаветујте.

Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?