+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Bočni regalni viljuškar

Regalni viljuškar sa kranom

Regalni viljuškari sa kranom – okretni i snažni

Već više od 70 godina naši regalni viljuškari sa kranom su ubedljivi po pitanju pouzdanosti i učinka u skladištima širom sveta. Naročito u suženim uslovima, ovi viljuškari postavljaju nove standarde – zahvaljujući svojom kompaktnoj konstrukciji u kombinaciji sa veoma velikom sposobnošću podizanja.

Princip regalnog viljuškara sa kranom

Regalni viljuškar sa kranom se izdvaja sa dve velike osobine: najpre svojom kompaktnošću, a zatim zapaženom visinom podizanja do 13 metara. Pri prijemu tereta, regalni viljuškar sa kranom pomera svoj kran unapred, sve dok se vila ne nađe u slobodnom položaju u odnosu na vozilo. Ovaj postupak se naziva pomak napred. Nakon toga sledi takozvani pomak unazad, koji vraća robu za transport između prednje i zadnje osovine. Ovim principom se skraćuje celokupna dužina viljuškara, što ga čini izuzetno okretnim. Osim toga se poboljšava stabilnost u vožnji i smanjuje potreba za poravnavanjem preko protivtegova. Na taj način naši električni regalni viljuškari sa kranom prevoze do 2,5 tone teškog tereta brzo i sigurno do cilja.  

Električni regalni viljuškar sa kranom: Specijalista u uskohodničnim regalima

Što je manja širina prolaza, utoliko regali imaju više mesta na istoj površini. Zato se u pogledu intralogistike oslonite na optimalno korišćenje prostora kod uskih prolaza za police. Upravo tu mogućnosti naših električnih regalnih viljuškara sa kranom dolaze do izražaja. Zahvaljujući kranu i kompaktnosti koja je time moguća bez imalo muke prolazite kroz uske prolaze. Regalni viljuškari pritom ostvaruju naročito velika ubrzanja, kao i velike brzine podizanja i pomeranja i samim tim ostvaruju povećanu stopu učinka. Uz to se, sa različitim paketima opreme od „Efficiency“ do „drive&liftPLUS“, prilagođavamo individualnim zahtevima Vašeg preduzeća i primenjenih sistema skladišta. Time savladavamo brz pretovar paleta – čak i pri velikim visinama podizanja – kao i dugačke deonice puta sa velikim brzinama vožnje.

Regalni viljuškari sa kranom za unutrašnju i spoljašnju upotrebu

Pored velikog broja visina podizanja i klasa nosivosti, naš program regalnih viljuškara sa kranom obuhvata i vozila za različita svojstva podova. Ako koristite Vaše viljuškare, kako u hali, tako i na terenu, primera radi isplati se ETV C16/C20 sa super elastičnim pneumaticima. Oni omogućavaju električnim regalnim viljuškarima sa kranom veliku bezbednost u vožnji na svakom terenu – svejedno da li na glatkoj betonskoj podlozi ili na grubom asfaltu. Za spoljašnju upotrebu se dodatno mogu nadograditi kabine za zaštitu od vremenskih prilika. 

Smanjenje troškova sa regalnim viljuškarima

Sa našim električnim regalni viljuškarima profitiraćete od velikog broja tehničkih i ergonomskih prednosti. U to spada naša inovativna tehnologija rekuperacije energije pri kočenju, koja znatno smanjuje potrošnju energije. Vaši operativni troškovi se tako dugoročno mogu smanjiti i do 20%. Za više efikasnosti i bezbednosti su Vam osim toga na raspolaganju i brojne funkcije upravljanja i kontrole: od različitih programa vožnje, preko PIN ovlašćenja za pristup, pa do predizbora visine.

ETV 216i

REGALNI VILJUŠKAR 1,6t

Prvi bočni viljuškar sa kranom sa potpuno integrisanom litijum-jonskom baterijom na svetu.

Imate pitanja?