+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Бочни виљушкар са потисном катарком

Бочни виљушкари са потисном катарком

Бочни виљушкари са потисном катарком – окретни и снажни

Већ више од 60 година наши бочни виљушкари са потисном катарком су убедљиви по питању поузданости и учинка у складиштима широм света. Нарочито у суженим условима, електрични бочни виљушкари са потисном катарком постављају нове стандарде – захваљујући својом компактној конструкцији, у комбинацији са веома великом способношћу подизања.

Принцип бочног виљушкара са потисном катарком

Бочни виљушкар са потисном катарком се издваја са две велике особине: најпре својом компактношћу, а затим запаженом висином подизања до 13.000 милиметара. При пријему терета, бочни виљушкар са потисном катарком помера своју катарку унапред, све док се виљушка не нађе у слободном положају у односу на возило. Овај поступак се назива помак напред. Након тога следи такозвани помак уназад, који враћа робу за транспорт између предње и задње осовине. Овим принципом се скраћује целокупна дужина виљушкара, што га чини изузетно окретним. Осим тога се побољшава стабилност у вожњи и смањује потреба за поравнавањем преко противтегова. На тај начин наши електрични бочни виљушкари са потисном катарком превозе до 2,5 тоне тешког терета брзо и сигурно до циља.  

Електрични бочни виљушкар са потисном катарком: Специјалиста у уским пролазима за полице

Што је мања ширина пролаза, утолико полице имају више места на истој површини. Зато се у погледу интралогистике ослоните на оптимално коришћење простора код уских пролаза за полице. Управо ту могућности наших електричних бочних виљушкара са потисном катарком долазе до изражаја. Захваљујући потисној катарки и компактности која је тиме могућа, такође без имало муке навигирајте кроз уске пролазе. Бочни виљушкари са потисном катарком притом остварују нарочито велика убрзања, као и велике брзине подизања и померања и самим тим остварују повећану стопу учинка. Уз то се, са различитим пакетима опреме од „Efficiency“ до „drive&liftPLUS“, прилагођавамо индивидуалним захтевима Вашег предузећа и примењених система складишта. Тиме савладавамо брз претовар палета – чак и при великим висинама подизања – као и дугачке деонице пута са великим брзинама вожње.

Бочни виљушкари са потисном катарком за унутрашњу и спољашњу употребу

Поред великог броја висина подизања и класа носивости, наш програм бочних виљушкара са потисном катарком обухвата и возила за различита својства подова. Ако користите Ваше виљушкаре, како у хали, тако и на терену, примера ради исплати се ETV C16/C20 са супер еластичним пнеуматицима. Они омогућавају електричним бочним виљушкарима са потисном катарком велику безбедност у вожњи на сваком терену – свеједно да ли на глаткој бетонској подлози или на грубом асфалту. За спољашњу употребу се додатно могу надоградити кабине за заштиту од временских прилика. 

Смањење трошкова са бочним виљушкарима са потисном катарком

Са нашим електричним бочним виљушкарима са потисном катарком профитираћете од великог броја техничких и ергономских предности. У то спада наша иновативна технологија рекуперације енергије при кочењу, која знатно смањује потрошњу енергије. Ваши оперативни трошкови се тако дугорочно могу смањити и до 20 одсто. За више ефикасности и безбедности су Вам осим тога на располагању и бројне функције управљања и контроле: од различитих програма вожње, преко PIN овлашћења за приступ, па до предизбора висине.
 

ВИЉУШКАР СА ПОТИСНОМ КАТАРКОМ 1,6 T

Први бочни виљушкар са потисном катарком са потпуно интегрисаним литијум-јонским акумулатором на свету.
 

Имате питања?