+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Električni paletni viljuškar za visoko podizanje

Električni paletni stakeri za visoko podizanje

Savršena za uskladištenje i premeštanje i povremeno komisioniranje – za svaku visinu podizanja i transportnu deonicu. Na kratkim deonicama su opremljena kao sredstva s pešačkim režimom, na srednjim deonicama kao kombinovana sredstva s pešačkim režimom/režimom suvožnje, za duge deonice su sa sedištem. I kao ulazni modeli za lakše primene.

Električni paletni stakeri

Za lake zadatke paletiranja niskog intenziteta

Velika lakoća rukovanja čak i za neiskusne rukovaoce. Idealno za lakše primene u suženim ambijentima skladišta i povremeno paletiranje i komisioniranje.

Za kratke deonice u pešačkom režimu rada

Pun učinak i za neiskusne rukovaoce. Sa mnogobrojnim opcijama vozila za svaku svrhu primene i svaki ambijent skladišta.

Za srednje deonice - pešački/režim suvožnje

Viljuškari sa rudom sa sklopivom ili fiksnom platformom za stajanje kombinuju okretnost viljuškara sa rudom sa komforom uređaja s režimom suvožnje.

Za duge deonice ergonomski sa sedištem

Električni viljuškari sa bočnim sedištem za najveći učinak pri vožnji i ubrzanju. Pozicija za sedenje poprečno sa smerom vožnje nudi rukovaocu optimalnu vidljivost.

Električni paletni viljuškari za visoko podizanje za Vaše potrebe​

Uz pomoć električnih paletnih viljuškara za visoko podizanje ne samo da možete brzo i bezbedno da transportujete palete od mesta A do mesta B, već takođe i na visokim podlogama. Nudimo odgovarajuće rešenje za svaku transportnu deonicu i visinu podizanja. Takođe Vas rado savetujemo o finansiranju Vaših električnih paletnih viljuškara za visoko podizanje.

Električni paletni viljuškar za visoko podizanje: od sprintera do stručnjaka za izdržljivost

Koji električni paletni viljuškar za visoko podizanje su pravi za Vas, između ostalog zavisi od deonice. U svom skladištu vozite samo kratke deonice? Onda koristite naše električne paletne viljuškare za visoko podizanje, za čist pešački režim rada. Pored toga, naša rešenja sa platformom za vozača i optimizovanom suspenzijom omogućavaju vozaču komfornu vožnju i vožnju unazad, čak i na neravnom terenu. 

Na srednjim deonicama najbolje da se vozite elektro-hidrauličnim viljuškarima u kombinovanom pešačko-suvozačkom režimu, dok naši električni viljuškari sa bočnim sedištem rade naročito efikasno u režimu suvožnje.

Viljuškari u svim veličinama

Pored dužine i širine prolaza, Vaše skladište je ključno za izbor viljuškara. Ako tokom rada preovlađuje blok paletiranje i radni koraci u uskim prolazima, najbolje je da koristite paletne viljuškare za visoko podizanje sa kompaktnom širinom. Na dužim deonicama i u širokim prolazima, uređaji sa većom širinom nude naspram toga Vašim zaposlenima izuzetan komfor u vožnji.

Različiti paletni viljuškari za visoko podizanje za različite visine podizanja

Sa nosivošću između jedne i tri tone, naši paletni viljuškari za visoko podizanje dovoze svoja transportna dobra uvek bezbedno do cilja – svejedno da li na podu ili nagore. Sa našim električnim paletnim viljuškarima za visoko podizanje sa vilama lako dostižete visine između 1.600 i 3.000 milimetara. Istovremeno, Vaši zaposleni ih takođe mogu koristiti kao radni sto, sa ergonomski optimalnom visinom hvatanja. U slučaju da Vam je potrebna veća visina – do oko 5.350 milimetara visine podizanja – u tom slučaju se umesto električnih paletnih viljuškara za visoko podizanje bolje opredelite za naš viljuškar sa rudom.

Viljuškar sa rudom u formatu sa dve etaže 

Paletni viljuškari za nisko i visoko podizanje u jednom: Naši viljuškari sa rudom sa dve etaže istovremeno preuzimaju po dve euro palete i pritom transportuju do dve tone. Zato, u poređenju sa uobičajenim viljuškarima, naši električni viljuškari sa rudom duplo brže prelaze transportne puteve unutar pogona. Dakle, znatno se povećava efikasnost Vašeg skladišta. 

Imate pitanja?