+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Podizanje po visini_ERC

Električni čeoni viljuškari sa rudom ERC / ERD

Električni čeoni viljuškari sa rudom, sa sklopivom i fiksnom platformom za stajanje, kombinuju okretnost viljuškara sa rudom sa komforom i brzinom uređaja s režimom suvožnje. Tereti se mogu podizati i spuštati precizno, dok trofazni motor za vožnju omogućava najbolje ubrzanje i efikasnost.

Opremljeni i za potpuno automatizovanu primenu

Sa inteligentnim komponentama automatizacije naša serijska vozila dokazana u praksi se pretvaraju u autonomna transportna vozila (FTF). U interakciji sa inteligentnim softverom održavate skladište naprednim, uprošćavate procese i podižete efikasnost na novi nivo. Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene autonomne transportne sisteme (FTS), sa kojima potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

ERC 216zi

Iznova osmišljen učinak.

Sledeća Jungheinrich revolucija za Vaše skladište: novi ERC 216zi. Kao prvi na svetu električni paletni viljuškar za visoko podizanje sa potpuno integrisanom litijum-jonskom baterijom i inovativnim dizajnom vozila, podiže merilo standarda efikasnosti, bezbednosti i ergonomije na novi nivo.

Za srednje deonice kao kombinovano sredstvo za pešački režim/režim suvožnje

ERC

Imate pitanja?