+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Подизање по висини_ERC

Електрични чеони виљушкари са рудом ERC / ERD

Електрични чеони виљушкари са рудом, са склопивом и фиксном платформом за стајање, комбинују окретност виљушкара са рудом са комфором и брзином уређаја с режимом сувожње. Терети се могу подизати и спуштати прецизно, трофазни мотор за вожњу омогућава најбоље убрзање и ефикасност.

Опремљени и за потпуно аутоматизовану примену

Са интелигентним компонентама аутоматизације, наша серијска возила доказана у пракси се претварају у аутономна транспортна возила (FTF). У интеракцији са интелигентним софтвером одржавате складиште напредним, упрошћавате процесе и подижете ефикасност на нови ниво. Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене аутономне транспортне системе (FTS), са којима потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта. 

Изнова осмишљен учинак.

Следећа Jungheinrich револуција за Ваше складиште: нови ERC 216zi. Као прва на свету електрична палетна колица за високо подизање, са потпуно интегрисаним литијум-јонским акумулатором и иновативним дизајном возила, она подижу мерило стандарда ефикасности, безбедности и ергономије на нови ниво.

За средње деонице као комбиновано средство за пешачки режим/режим сувожње

Имате питања?