+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Малопродаја и велепродаја

Maloprodaja i veleprodaja

Izuzetna brzina i fleksibilnost uz optimalnu uštedu troškova su osnovni zahtevi logističkih procesa u maloprodaji i veleprodaji. Pre svega, rast e-trgovine zahteva inteligentna rešenja za svakog klijenta. Svaki minut je važan.

Maloprodaja i veleprodaja

Otpornost na zemljotres i efikasnost u Birner-u

Kompanija Birner je najveći austrijski distributer automobilskih rezervnih delova. Distributivno skladište bilo je deo njegove nove logističke strategije. Međutim, nalazi se u trusnoj zoni 4. Impresionirali smo savremenim konceptom. Nema više potresa u skladištu.

SAZNAJTE VIŠE
Kompletno rešenje za kompaniju Keller & Kalmbach

Kompanija Keller & Kalmbach je jedan od vodećih ponuđača usluga za upravljanje C-delovima. Izgradili smo i proširili centralno skladište u Hilpoltštajnu za kompaniju sa sedištem u Minhenu.

SAZNAJTE VIŠE
Efikasno automatizovano slanje u e-trgovini

Za američku kompaniju E-Commerce-Pionier automatizovali smo transport i doneli više pouzdanosti u taj proces.

SAZNAJTE VIŠE

Svet se okreće brže – Vaša roba takođe.

Naši klijenti u maloprodaji i veleprodaji u pozadini rastuće onlajn trgovine, nedvosmisleno očekuju sledeće: ubrzane intralogističke procese sa sve kraćim vremenima isporuke i povrata. Takođe i dodatnu skalabilnost pri sezonskim ili promotivnim vrhovima prodaje. Oboje zajedno zahteva najveću moguću fleksibilnost procesa u skladištu i visoku tehnologiju pri komisioniranju.

Da li tražite celovito i skalabilno rešenje? Distributivni centar sa unakrsnim marketingom za sve vrste dolaznih naloga? Onda ste kod nas na pravom mestu, sa našim logističkim rešenjima po meri za maloprodaju i veleprodaju.

Intralogistika 4.0 – sa kompanijom Jungheinrich na brzoj traci.

U vremenima logistike 4.0, nudimo Vam celokupno rešenje sa našim Warehouse Management sistemom, kroz Jungheinrich WMS. On prikazuje sve procese od ulaska do izlaska robe i može, primera radi, dirigovati (polu)automatizovanim uskohodničnim skladištem sa autonomnim transportnim sistemom, kao od šale. Time štedite vreme i novac.

Dodatne prednosti naših logističkih rešenja specijalno razvijenih za maloprodaju i veleprodaju: priprema punih i mešanih paleta u skladu sa turom, uzimanje u obzir isporuke istog dana/narednog dana ili profesionalno rukovanje velikim kvotama za povraćaj. Naša ergonomska rešenja komisioniranja uz to omogućavaju optimalno iskorišćavanje prostora i staraju se za veću bezbednost u Vašem skladištu. 

Naša ponuda je zaokružena opsežnom paletom snažnih i energetski efikasnih paletara i viljuškara. Inovativni visokoregalni viljuškar EKX 516 je na primer otporan na lošije vrste tla i donosi veću bezbednost i stopu učinka u Vaše uskohodnično  skladište. Naravno, naša transportna sredstva za skladišta u vremenima zelene logistike takođe postoje i sa inovativnom litijum-jonskom tehnologijom – za još veću snagu i efikasnost. Sve to kako biste u maloprodaji i veleprodaji još brže delovali i napredovali.


Imamo logističko rešenje po meri, specijalno za Vašu branšu.

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?