+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Малопродаја и велепродаја

Малопродаја и велепродаја

Изузетна брзина и флексибилност уз оптималну уштеду трошкова су основни захтеви за логистичке процесе у малопродаји и велепродаји. Пре свега, бум е-трговине захтева интелигентна решења за сваког клијента. Буквално је сваки минут важан.

Свет се окреће брже – Ваша роба такође.

Наши клијенти у малопродаји и велепродаји у позадини растуће онлајн трговине, недвосмислено очекују следеће: убрзане интралогистичке процесе са све краћим временима испоруке и повраћаја. Такође и додатну скалабилност при сезонским или промотивним врховима продаје. Обоје заједно захтева највећу могућу флексибилност процеса у складишту и високу технологију при комисионирању.

Да ли тражите целовито и скалабилно решење? Дистрибутивни центар са унакрсним маркетингом за све врсте долазних налога? Онда сте код нас на правом месту, са нашим логистичким решењима по мери за малопродају и велепродају.

Интралогистика 4.0 – са компанијом Jungheinrich на брзој траци.

У временима логистике 4.0, нудимо Вам целокупно решење са нашим Warehouse Management системом, кроз Jungheinrich WMS. Он приказује све процесе од уласка до изласка робе и може, примера ради, дириговати (полу)аутоматизованим складиштем са уским пролазима са аутономним транспортним системом, као од шале. Тиме штедите време и новац.

Додатне предности наших логистичких решења специјално развијених за малопродају и велепродају: припрема пуних и мешаних палета у складу са туром, узимање у обзир испоруке истог дана/наредног дана или професионално руковање великим квотама за повраћај. Наша ергономска решења комисионирања уз то омогућавају оптимално искоришћавање простора и старају се за већу безбедност у Вашем складишту. 

Наша понуда је заокружена опсежном палетом снажних и енергетски ефикасних палетара и виљушкара. Иновативни виљушкар за високе полице EKX 516 је на пример отпоран на лошије врсте тла и доноси већу безбедност и стопу учинка у Ваше складиште са уским пролазима. Наравно, наша транспортна средства за складишта у временима зелене логистике такође постоје и са иновативном литијум-јонском технологијом – за још већу снагу и ефикасност. Све то како бисте у малопродаји и велепродаји још брже деловали и напредовали.


Имамо логистичко решење по мери, специјално за Вашу браншу.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?