+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Content EFG-Special 1

Električni viljuškari

Snažni Jungheinrich električni viljuškari.

Ljudi i mašine moraju raditi kao jedno za efikasan transport i rukovanje u proizvodnim i skladišnim objektima. Naši električni viljuškari stupaju tamo gde prestaje snaga ljudskih mišića: mogu da dostignu do 7,5 metara i podignu teret do 5000kg, noseći ih bezbedno – čak i na velike udaljenosti.

Naši električni regalni viljuškari pružaju maksimalnu efikasnost uz minimalnu potrošnju energije. Agilni električni viljuškari pružaju vrhunske performanse sa najnovijim trofaznim motorima i našim zrelim PureEnergy konceptom. Ova tehnologija koordinira sve komponente viljuškara, postižući optimalnu efikasnost automatski. Efikasnost i ekonomičnost u električnom viljuškaru.

Jungheinrich električni viljuškari – efikasnost u minimalnom prostoru.

Kompaktan, agilan dizajn naših električnih viljuškara čini posao lakim, i u izazovnim prostorima. Zadnji dupleks točak i okretno upravljanje omogućavaju viljuškarima da se okrenu do 180 stepeni na licu mesta, pružajući vrhunsku agilnost. Rukovanje i upravljanje najbolji su na ravnim podlogama

Naši električni viljuškari su idealni za rad u širokom spektru situacija. Naši ultra fleksibilni, agilni električni regalni viljuškari su pouzdani partneri za skladišta hrane i pića, višesmenske automobilske operacije, transport paleta u logističkim i otpremnim skladištima, kao i za utovar i istovar kontejnera, vagona i teretnih vozila.

Napravljen imajući na umu ergonomiju.

Naši električni regalni viljuškari se bave ergonomijom. Panorama jarbol svima pruža dobru sveobuhvatnu vidljivost – u zatvorenom i na otvorenom. Manevrisanje nije samo brzo, lako i precizno – ono je i zaista bezbedno. Viljuškar se takođe prilagođava Vašim fizičkim zahtevima. Individualne opcije konfiguracije i podešavanja i prostrana kabina daju vam potpunu slobodu kretanja i ergonomski radni prostor.

Električni regalni viljuškari sa 3 i 4 točka za nenadmašnu okretnost.

Jungheinrich nudi i električne viljuškare sa 3 točka i električne viljuškare sa 4 točka. Zadnja osovina radi kao upravljačka osovina u obe verzije, nudeći veliku upravljivost. Pitanje da li je električni viljuškar na 3 točka ili njegov pandan na 4 točka prikladniji zavisi od toga gde koristite svoje električne regalne viljuškare i od nosivosti koja Vam je potrebna.

Ako se električni viljuškar uglavnom koristi u uskim prostorima ili za utovar i istovar teretnih vozila i kontejnera na ravnim podlogama, onda je superagilan viljuškar sa 3 točka sa svojom odličnom upravljivošću za Vas. Točkovi se lako mogu okrenuti pod uglom od 90°, što omogućava električnim viljuškarima da se okreću na licu mesta. To znači da Jungheinrich električni regalni viljuškari sa 3 točka mogu upravljati teretom do 2.000kg i visinom podizanja do 6,5 metara i u najužim prostorima.

Ali ako želite da koristite svoje električne viljuškare za rad u skladištu paleta, na neravnom terenu ili većim teretima, električni viljuškari na 4 točka su idealni. Iako imaju veći krug okretanja, mnogo su stabilniji na krivinama, pomerajući terete do 5.000 kg do 7,5 metara.

Uključeno: Energija za kretanje napred.

Jungheinrich predstavlja kompaktnu energiju za maksimalne performanse. Opremljen najnovijom litijum-jonskom električnom energijom, izvanredne manevarske sposobnosti i pametniji nego ikada ranije. Napredni nadzor viljuškara preko Telematics Bok-a omogućava inteligentno snimanje podataka o upotrebi i tako otvara put ka Intralogistics 4.0.

Da li ste spremni za budućnost?


Pregled vaših EFG prednosti:

Content EFG-Special 2


Litijum-jon – Vaša konkurentska prednost.

Savršen od strane lidera tehnologije i proizvođača.

Jungheinrich razvija i proizvodi baterije, punjače i sve odgovarajuće komponente za viljuškare. Kao rezultat toga, svi delovi sistema mogu savršeno da komuniciraju jedni sa drugima kako bi postigli svoj puni potencijal performansi. 

Rezultat: EFG sa litijum-jonskom snagom je daleko najneumorniji izvor energije u Vašem skladištu. Zahvaljujući izuzetno brzom vremenu punjenja i nultom održavanju, litijum-jonski stakeri obezbeđuju neprekidan rad. Uvek su spremni za upotrebu, bez ikakvih znakova zamora i imaju izuzetno dug radni vek. 

 

Litijum-jon

Sa Jungheinrich litijum-jonskom tehnologijom možete biti daleko ispred konkurencije: maksimalne performanse sa do 20% manjom potrošnjom energije.

Prebacivanje nikada nije bilo lakše.

Uz našu dvostruku garanciju i Vaš individualni bonus za prebacivanje.

Zašto ne biste ostavili stare dane kada ste koristili svoj viljuškar na IC pogon ili ste morali da zamorno menjate svoje olovne baterije. Zato što sa maksimalnom efikasnošću i nultim održavanjem vrhunske litijum-jonske tehnologije kompanije Jungheinrich, lako možete nadmašiti konkurenciju. 

Prebacite se sada na našu litijum-jonsku tehnologiju i iskoristite naše atraktivne ponude za kupovinu ili iznajmljivanje uz bonus za prebacivanje:

Content EFG-Special 5


Električni viljuškari – agilni i moćni

Sa našim agilnim električnim viljuškarima, možete maksimizovati svoj učinak u skladištima sa uskim prolazima. 3-fazni AC motori kombinuju impresivne performanse sa minimalnom potrošnjom. Takođe imate izbor između inovativne litijum-jonske tehnologije ili isprobanih i testiranih olovnih baterija.

Naši agilni električni viljuškari blistaju u skladištima sa malo prostora za manevrisanje. Zahvaljujući svom malom i kompaktnom dizajnu, ovi viljuškari mogu lako da se kreću čak i najužim prolazima. Viljuškari se najviše osećaju kod kuće na ravnim unutrašnjim podovima, ali mogu sa lakoćom da podnesu i spoljašnje aplikacije. Kao dodatna prednost, jarbol električnih viljuškara je idealan i za regal i za slaganje i može dostići visinu dizanja u rasponu od 2300 do 7500 milimetara. Kapacitet viljuškara je do pet tona. U svakodnevnoj upotrebi, Vaši vozači će uživati u brojnim prednostima koje nude naši električni viljuškari, uključujući dodatnu udobnost sedišta, savršen pogled sa svih strana i sveobuhvatne sisteme pomoći za zaštitu rukovaoca, tereta i skladišta.

Električni viljuškari sa energetski efikasnom trofaznom tehnologijom i PureEnergy konceptom.

Naši električni viljuškari su izuzetno ekonomični, jer funkcionišu sa progresivnom trofaznom tehnologijom podizanja i pogona koja nije potrebna za održavanje. Ovo električnim viljuškarima daje dinamično rukovanje i maksimalne performanse – čak i pod velikim opterećenjima. Kompaktni kontroler i hidraulični agregat rade sa PureEnergy konceptom kako bi pružili optimalnu efikasnost, omogućavajući visoke performanse čak i pri malom obrtnom momentu. Električni viljuškari su takođe visoko energetski efikasni: regenerativno kočenje vraća 30% energije nazad u bateriju. Naši čeoni električni viljuškari koriste dodatnu energiju da urade još više sa jednim teretom.

Električni viljuškari sa dva moćna koncepta baterija.

Izbor odgovarajuće baterije za Vaš električni viljuškar zavisi od Vaših jedinstvenih zahteva. Naša pionirska litijum-jonska tehnologija nudi brzo punjenje i praktično ne zahteva održavanje. Pored toga, Jungheinrich litijum-jonske baterije traju do tri puta duže od konvencionalnih baterija. Ako već koristite jedan od naših električnih viljuškara, on se može lako nadograditi da bi imao koristi od litijum-jonske snage.

S druge strane, naše isprobane i testirane olovne baterije se odnose na izdržljivost. Sa ovim baterijama imate koristi od naše garancije 2Shifts1Charge, koja je bez premca u sektoru logistike. Naši električni čeoni viljuškari mogu da završe dve uzastopne smene bez potrebe za zamenom baterije ili dopunskim punjenjem. Ovo vam štedi vreme i energiju i smanjuje tekuće troškove.

Kupite ili iznajmite električne viljuškare.

Kada odlučite da kupite efikasan električni viljuškar za svoje poslovanje, možete kontaktirati naše konsultante putem upita o proizvodu. Stručnjaci našeg prodajnog tima će Vam pomoći da pronađete savršen električni čeoni viljuškar sa tehnologijom i ergonomijom koja ispunjava Vaše zahteve. Takođe možemo da vas posavetujemo o odgovarajućim karakteristikama za vaš električni viljuškar. A pravi pribor za električne viljuškare, kao što su stabilne palete i transportni kontejneri, lako je naručiti na mreži od Jungheinrich PROFISHOP-a.

Nudimo i rešenja za iznajmljivanje. Kupci koji moraju da se nose sa kratkoročnim narudžbinama zaista cene ovu opciju. Saznajte sve što treba da znate o privremenom korišćenju i kako da iznajmite električne viljuškare od Jungheinrich-a u našem odeljku za iznajmljivanje viljuškara.

Imate pitanja?