+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage EKS

ВЕРТИКАЛНИ КОМИСИОНЕР

Више, брже, прецизније. Са свестраном EKS серијом.

Да бисте максимизовали продуктивност у Вашем складишту, наша флексибилна EKS серија нуди прилагођена решења за највећу стопу преузимања и ефикасност. Од улазних модела до снажних носача, прилагодљиви вертикални комисионери нуде најбоље перформансе у уским и широким пролазима. Било на првом нивоу полица или на висини од преко 14 метара – повећање учинка, смањење трошкова и импресивна технологија говоре сами за себе.

Content Picture Vertical Order Pickers Снажан носач

Наши снажни носачи

Неуморни у примени, ненадмашиви у учинку у преузимању.

За сваки захтеван задатак у Вашем складишту, EKS нове генерације нуде убедљиво решење. Нарочито у складишту са уским пролазима и у режиму рада у више смена, можете постићи знатно веће стопе преузимања са високим перформансама EKS-а. Оптимално су оптимизовани не само мотор и погонске технологије, већ и осмишљени концепт руковања који приметно пружа подршку возачу у свакој ситуацији.

Content Picture Vertikal Order Pickers, улазни модели

Наши улазни модели

Почетак Вашег напретка.

Ефикасни вертикални комисионери улазне серије убедљиви су у широким пролазима, најпре по питању изузетне снаге током вожње и подизања, највеће стопе преузимања и првокласне ергономије. Захваљујући проширивом профилу стубне платформе, модели од 24 V раде без проблема на висинама комисионирања од преко 10 метара. Искористите предност у цени – ослоните се на модуларни концепт возила са првокласним опцијама опреме.

Content Picture Vertical order pickers, аутоматизовани

Наши аутоматизовани вертикални комисионери

Највећа прецизност: са или без возача.

Поједноставите своје процесе помоћу наших аутономних транспортних система заснованих на нашем провереном вертикалном комисионеру EKS. Возила усмерена ка будућности, која блистају и аутоматски и мануелно, са максималним перформансама. Технологија трофазне струје од 48 V за дуго време рада и софистициране безбедносне функције, као што су скенер окружења или логистички интерфејс, чине да наши FTS-и буду тако високо ефикасни.

Будите далеко испред конкуренције: дуготрајне перформансе, брзо време пуњења и без одржавања. Обезбедите себи пуну литијум-јонску снагу са шестомесечном гаранцијом задовољства, као и петогодишњом гаранцијом на Ваш литијум-јонски акумулатор, јединственом на тржишту.

Имате питања?