+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage EKS

ВЕРТИКАЛНИ КОМИСИОНЕР

Више, брже, прецизније. Са свестраном EKS серијом.

Да бисте максимизовали продуктивност у Вашем складишту, наша флексибилна EKS серија нуди прилагођена решења за највећу стопу преузимања и ефикасност. Од улазних модела до снажних носача, прилагодљиви вертикални комисионери нуде најбоље перформансе у уским и широким пролазима. Било на првом нивоу полица или на висини од преко 14 метара – повећање учинка, смањење трошкова и импресивна технологија говоре сами за себе.

Content Picture Vertical Order Pickers Снажан носач Наши снажни носачи

Неуморни у примени, ненадмашиви у учинку у преузимању.

За сваки захтеван задатак у Вашем складишту, EKS нове генерације нуде убедљиво решење. Нарочито у складишту са уским пролазима и у режиму рада у више смена, можете постићи знатно веће стопе преузимања са високим перформансама EKS-а. Оптимално су оптимизовани не само мотор и погонске технологије, већ и осмишљени концепт руковања који приметно пружа подршку возачу у свакој ситуацији.

Content Picture Vertikal Order Pickers, улазни модели Наши улазни модели

Почетак Вашег напретка.

Ефикасни вертикални комисионери улазне серије убедљиви су у широким пролазима, најпре по питању изузетне снаге током вожње и подизања, највеће стопе преузимања и првокласне ергономије. Захваљујући проширивом профилу стубне платформе, модели од 24 V раде без проблема на висинама комисионирања од преко 10 метара. Искористите предност у цени – ослоните се на модуларни концепт возила са првокласним опцијама опреме.

Content Picture Vertical order pickers, аутоматизовани Наши аутоматизовани вертикални комисионери

Највећа прецизност: са или без возача.

Поједноставите своје процесе помоћу наших аутономних транспортних система заснованих на нашем провереном вертикалном комисионеру EKS. Возила усмерена ка будућности, која блистају и аутоматски и мануелно, са максималним перформансама. Технологија трофазне струје од 48 V за дуго време рада и софистициране безбедносне функције, као што су скенер окружења или логистички интерфејс, чине да наши FTS-и буду тако високо ефикасни.

Content Литијум-јонски + 5 година Logo
No worries. No compromise.

With the Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, we give you a long-term performance promise of up to 8 years on our high-quality lithium-ion batteries, so you can completely concentrate on your tasks without worrying.

We are convinced this decision is right for you. That‘s why we guarantee that you can easily and quickly switch back to the original technology at any time within the first 6 months – without stating reasons.

Сазнај више

Имате питања?