+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage EJC M10 E

Самоходни виљушкар са рудом 1,0 t

  • 1540 - 1900 mm
  • 1000 - 1000 kg

EJC M10 E / M10b E

Слични производи

Имате питања?